Jobs-HU

Üdvözöljük az Eckerle karrieroldalán!

Az 1968-ban alapított Eckerle Csoport ma már több mint 4.500 munkatársának biztosít munkahelyet a világ tíz telephelyén. Az Eckerle Csoport évente több mint 160 millió szénkeferendszert és EC modult fejleszt és gyárt.

Fő kompetenciáink közé a komplex műanyag-, és fröccsöntött alkatrészek (betétes fröccsöntés) gyártása, elektronikai komponensek integrációja, lézer- és ellenállás-hegesztés, CNC megmunkálás és egyedi termelőeszközök fejlesztése tartozik. Nálunk minden esetben az egyedi ügyfél- és projekttámogatás a legfontosabb. Ügyfeleink igényeinek teljesítését olyan kihívásként fogjuk fel, amit napról napra szívesen fogadunk el és örömmel teljesítünk.

Tegyen próbára minket Ön is! Eckerle Gruppe - Mindig megoldás

Cégünkön belüli aktuális történésekről  további információkat az Eckerle Magyarország facebook oldalán találhat. www.facebook.com/eckerlemagyarorszag

Olyan igényes és változatos munkát keres, amit jó munkahelyi légkörben végezhet? Új kihívások után kutatva éppen az Önnek leginkább megfelelő vállalatot keresi? Legfrissebb állásajánlatainkat telephelyek szerinti csoportosításban itt találhatja meg.

Bóly:

Eckerle Automotive Bóly Kft.
Dobó utca 32, H-7754 Bóly

 


Kiskőrös:

Eckerle Automotive Kft.
Eckerle Industrie Kft.
Dózsa Gy. út 44, H-6200 Kiskőrös